Латино вечер на любовта с UN AMOR

Участват:  Светлана Смолева - глас. Един от най-обичаните и най-слушани гласове в българския ефир, познат от безброй филми, сериали, анимации, радио и телевизионни реклами. Отдала се на мечтата си да твори с гласа си и музика, създава UN AMOR.

 

 Михаил Михайлов - китара. Студент магистърска степен в НМА "Панчо Владигеров", специалност поп и джаз китара. Пише музика за филми и реклами. Реализира собствени музикални проекти. Лауреат на фестивали и конкурси за изпълнители и авторски композиции. С инженерен профил и собствена линия дизайнерски китарни ефекти. 

 

Тодор Язовалийски - китара. Студент четвърти курс, бакалавър в НМА "Панчо Владигеров", специалност поп и джаз китара. Пише авторска музика, твори в различни направления. Носител на много награди от конкурси по китара, тамбура и пеене. С многостранни интереси в различни области - история, археология, лингвистика, генетика, антропология.

 

Слав Битраков - перкусии. Дългогодишен изпълнител и преподавател по барабани и перкусии. С огромен опит, многобройни последователи, разнообразен творчески път. Основател и участник в над десет български групи: Славяни, Нова Генерация, Слав, Отряд 13... С издадени десет албума. Както и сборник разкази.

 

Вълнуващата интерпретация на огнените испански и испаноезични песни оживява с великолепното партньорство на музикантите:

Музикална вечер с най-лиричните и страстни латино песни, които ще ни разкажат за любовта и нейните метаморфози.

UN AMOR е поредица от сценични събития за испански и латиноамерикански песни, музика, танци, поезия, проза и всичко свързано с културата на Испания и Латинска Америка.

„Латино вечер на любовта“ е  разказ за силата на страстта, написан с глас, музика и песни.

 

Отворени врати: 19:00

Начало: 19:30

 

Продължителност: 90 минути

Facebook icon