КУПИ БИЛЕТИ НА САЙТА

Primary tabs

Въведете Вашето Театър "Сълза и Смях" Открита сцена потребителско име.
Въведете паролата, която съответства на Вашето потребителско име.

Услугата закупуване на електронни билети на сайта на театър „СЪЛЗА и СМЯХ“ е достъпна за регистрирани потребители.

Поради невъзможност за проверка на принадлежност към една от групите ползващи намаление: студенти, пенсионери и др. онлайн се продават само стандартни билети.

Билети с намаление/промоции се продават само на касата на театъра!

  • За да се регистрирате изберете препратка Вход/ регистрация в долния колконтитул (футър) на сайта и след това тан „Регистрирай се“.
  • Въведете желано от вас потребителско име, имейл адрес, име и фамилия, както и код за защита от спам.
  • На посочения от Вас имейл адрес ще получите препратка за активиране на регистрацията. Изберете я за да завършите процедурата успешно. Ако не активирате регистрацията тя ще бъде изтрита автоматично след определен период от време.

Услугата закупуване на билети на сайта на театър „СЪЛЗА и СМЯХ“ е достъпна чрез секция Програма и банера Купи билети на сайта. Можете да прегледате информацията за избрана постановка и след това да изберете представление или да използвате дирекната препратка „Купи билети“ под името на представлението. Ако не сте се идентифицирали с вашата регистрация сайтът ще ви препрати към екран за въвеждане на име и парола.

  1. При избор на препратка „Купи билети“ се отваря схема на залата за избор на места. Ако мениджърът на представление е отказал продажба на билети чрез сайта на театъра се появява съобщение „Няма онлайн продажби за избраното представление. Резервации и закупуване на билети можете да направите на касата на театъра“.
  2. Изберете билети с мишката. Избраните билети се показват под схемата на залата. Можете да отмените Вашия избор като натиснете иконата „х“ за избран билет.
  3. След избор на билети изберете бутон „Купи“. Той ви отвежда на страница за преглед и потвърждаване на поръчката.
  4. Имате възможност да платите билетите чрез микросметка или карта, регистрирана в Epay.bg. Можете да откажете един или повече от билетите като натиснете иконата Кошче на реда на съответния билет.
  5. При избор на Плащане чрез микросметка или карта, регистрирана в Epay.bg Вие ще бъдете препратене към сайта на ePay.bg, където да наредите плащането. Там имате възможност и да откажете плащането.
  6. След успешно плащане чрез сайта ePay.bg Вие ще бъдете върнати на страница за завършена покупка сайта на театър „СЪЛЗА и СМЯХ“. Електронните билетите в PDF формат ще бъдат изпратени на Вашия имейл адрес.
  7. Необходимо е да отпечатате електронните билети и да ги представите на касата на театър „СЪЛЗА и СМЯХ“ преди представлението.

Всички Ваши покупки са достъпни в секция Покупки на Моят профил.

Facebook icon