КОМЕДИЙНО ОТПЛЕСВАНЕ-2 със специален гост АЛБЕНА МИХОВА

участват: Златин Цветков. Катя Бръмбарова, Евелина Васева, Илиан Илков, Яна Огнянова, Димитър Живков, Деян Михайлов, Елеонора Топалова, Симона Димитрова

със специален гост АЛБЕНА МИХОВА

Неподправена комедия с лични истории, песни и много смях!

Импровизационно шоу, в което Албена ще сподели спомени и преживявания от своя колоритен живот по въпроси, задавани от Вас, и заедно с професионалните актьори от "ШиЗи Про“ ще сътворят спонтанни комедийни скечове. Трупата практикува чикагски “лонгформ” стил и изгражда цели сюжетни линии и персонажи в реално време и без сценарий.

Удоволствие е да споделим сцената с ярката и взривоопасна Албена, която може да омае и най-големия песимист със своя заразителен смях и неповторимо комедийно присъствие. Нейният чар, певчески талант и неподправено чувство за хумор са гаранция за шеметна комедия с епичен размер и много смях!

Очакваме ви!

За актьорите: „ШиЗи Про“ е професионална група за импровизационен театър. Основана през 2013г. от Златин Цветков, тя е част от театралната платформа “ШиЗи Имрпо Театър”. Трупата играе всяка седмица на камерната сцена на „Сълза и Смях“, като постоянният репертоар се състои от 4 представления - “Комедийно Отплесване”, “Кажи си Думата”, “ШиЗи Шекспир” и “До-Ре-Ми ШиЗи”.

Всяко представление се играе в различен състав и е възможно някои от горепосочените актьори да не участват.

За Албена Михова

Родена в семейство на артисти, Албена стъпва на сцената още като ученичка. Завършва НАТФИЗ „Кръстю Сарафов“ със специалност „Кукли“, но още като студентка попада в екипа на Слави Трифонов и „Хъшове“, а по-късно и в „Шоуто на Слави“. Следващата глава в кариерата и е трупата на Малък градски театър „Зад канала“, но театралните любители я гледат и на сцените на „Мелпомена“, Младежкия театър, „Сълза и смях“, „Искри и сезони“, Русенски театър и др.

Албена покорява малкия екран с участията си в комедийните предавания „Бай Брадър“ и „Пълна лудница“ и сериала „Полицаите от края на града“.Освен с хумор, Албена очарова публиката и със своя глас и ритмика, като участва „Като две капки вода“, „Великолепната шесторка“ и “Dansing Stars”.

Facebook icon