Закупуване на електронни билети на сайта на театър „СЪЛЗА и СМЯХ“

Услугата закупуване на билети е достъпна чрез секции Начало и Програма. Можете да прегледате информацията за избрана постановка и след това да изберете представление или да използвате директната препратка „Купи билети“ под името на представлението. 

Възможно е Продуцент на дадено представление да е отказал продажба на билети чрез сайта на Театъра, тогава под постановката в секция Начало и Програма е маркирано „Билети на каса".

Услугата закупуване на електронни билети на театър „СЪЛЗА и СМЯХ“ е достъпна за регистрирани потребители или за публични потребители, въвели валиден имейл.

Регистрацията се предлага, ако желаете да имате история на вашите покупки.

При избор на препратка „Купи билети“ се отваря схема на залата за избор на места. 

Изберете билети с мишката. Избраните билети се показват горе в дясно на схемата на залата. Можете да отмените Вашия избор като натиснете „x“ в червено.

След избор на билети изберете зеленият бутон „Добави в кошницата“. Той ви отвежда на страница за преглед и потвърждаване на поръчката или отказ.

Преди да изберете начин на плащане започва да тече време (5 минути) в рамките на което трябва да направите избор, след което, ако не изберете начин на плащане/потвърждаване на поръчката излиза надпис „Времето за закупуване на избраните от Вас билети изтече“ и трябва да повторите действията до тук отново.

Трябва да потвърдите създаването на поръчка чрез бутон „Потвърди чрез плащане с EPAY микросметка“ или „Потвърди с карта“. Можете да откажете един или повече от билетите като натиснете иконата Кошче на реда на съответния билет. 

При Потвърждаване на поръчката Вие ще бъдете препратени към сайта на ePay.bg, където да наредите плащането. Там имате възможност и да откажете плащането. 

След успешно плащане чрез сайта ePay.bg Вие ще бъдете върнати на страница за завършена покупка. 

Електронните билетите в PDF формат ще бъдат изпратени на посоченият от Вас имейл адрес.

Необходимо е да отпечатате електронните билети и да ги представите преди представлението.

Всички Ваши покупки са достъпни в секция Покупки на Моят профил.